Referanser

Bedrift.

 

Anette Karlsson, Daglig leder og eier Haman Group AS:

Birgitta Huss på Pinocchioklinikken har levererat bedriftsmassage sedan 2008 till våra tre bedrifter inom Haman Group. Birgitta har varit en heldag på kontoret varannan vecka.

För oss som bedrift har vi alltid varit väldigt nöjda, dels med att det är väldigt enkelt och okomplicerat att kommunicera med Birgitta, dels för att bedriftsmassagen uppskattas mycket av de ansatta, men allra mest för det resultat vi ser. Sedan vi startade med bedriftsmassage har vi inte haft en enda sjukskrivning på grund av spänning i huvud, axlar eller rygg. Birgitta genomför också samtal med de ansatta under massagen som är mycket uppskattade och som bidrar till den allmänt goda stämningen.

Som leder kan jag varmt rekommendera Birgitta eftersom hon bidrar till ökad hälsa, mindre sjukfrånvaro och har en positiv verkan på kontorsklimatet.

 

 Private klienter.

 

Cathy Solberg, 63

From the moment you walk in the door at Pinocchioklinikken, you get a feeling that you are welcome, a feeling of peace and calmness, that here is someone who will listen to you, guide you and do her very best for you.

Birgitta Huss is a lady with a lot of knowledge in her field. She is a women who will help you understand the importance of treating both the body and soul and what happens when we don’t listen to what our bodies are trying to tell us. She is an extremely good massage therapist, with a lot of experience, explaining what and why she does what she does when treating different parts of the body.

After being with her, no matter what type of treatment you recieve, physical, or spiritural, you leave her Office with a feeling of relaxation, calmness and well being. I recommended her strongly for those of us with chronic illnesses, stress, anxiety or for nourishment of the soul. I intend to continue with Birgitta for many Year some to come, and can highly recommended her to others.

 

Marianne F. Ruud

«Kun det beste er godt nok når formen svikter, energien synker og kroppen verker.»

Kombinasjonen av Birgitta’s bakgrunn, erfaring og engasjement, gjør en stor forskjell.

I løpet av mange år med store belastninger og fysisk smerte, har jeg forsøkt ulike behandlingsformer og et titalls forskjellige terapeuter. Mange har vært bra, men kun en har vært unik! Jeg kjører gladelig de 20 milene t/r Fredrikstad for å få behandling av akkurat Birgitta!

Ingen over, ingen ved siden av».

 

Susanne 49 år

Er så takknemlig at jeg har funnet Birgitta :).

Fikk problemer med nakke og skuldrer og ble sykemeldt. Fant underveis ut at dette var nok var et varsel at kroppen var sliten etter mange år med stress. Prøvde alt fra naprapat, osteopat og fysioterapi. Det hjalp litt men ble ikke bra.

Behandling hos Birgitta har vært det som virker for meg. Kaller henne mitt «Kinderegg», 3 behandlinger på samme gang. Dyptvirkende massasje, rosenterapi og dessuten innsikt i menneskesinnet. Har aldri vært så avslappet i hele mitt liv som jeg er nå. Gleder meg til hver behandling!

 

Niklas 37 år

Kjempebra med kort ventetid. Jeg trenger av og til å få hjelp på kort tid pga min jobbsituasjon (elektriker) – mye ”rare” stillinger og anstrengende vinkler å jobbe i med en del plager i skuldre og nakke. Overrasket over fort jeg har opplevd å blir bedre etter bare et par behandlinger J. Massasje og øvelser har gitt meg overskudd til å fortsette.

 

Merete 20 år

Jeg har slitt med angst og spiseforstyrrelser siden jeg var 13 år. Jeg har møtt mange ulike fagfolk, hvor jeg dessverre så alt for ofte allikevel valgte å lyve for meg selv og andre om problemet. Jeg begynte på høyskolestudier og klarte til slutt ikke å følge forelesningene, fordi jeg ikke turte å forlate leiligheten min. Angsten gjorde meg til dens slave. Birgitta fulgte meg opp tett i oppstarten. Det gav til slutt resultater, men først etter intensive, forpliktende økter – der jeg måtte gå i meg selv, og være villig til å ”se” meg selv. Etter mange samtaler, sammen med andre teknikker, fikk jeg til slutt grep på mitt eget liv. Takk

 

Ingunn 40

Jeg får bestandig stort utbytte av samtalene jeg får på klinikken. Birgitta går rett på sak med ekte entusiasme og engasjement, uten at det føles ubehagelig for meg. Hun sitter med en kunnskap som hun formidler på en oversiktlig måte, slik at jeg selv får innsikt i min situasjon, noe som gjør det lettere å ta de riktige valgene.  Kjempebra!

 

Storebror Jonas

Min søster, bror og jeg fikk hjelp av Birgitta. Hun lyttet først på våre ting og snakket etter hvert både med mor og far – som ikke bor sammen. Vi ble alle ble bedre kjent med hverandre! Nå trives vi bedre i begge hjemmene og gjør morsomme ting sammen, ikke så ofte, men nå er det ikke lengre kun mas om alt som skal gjøres. Vi ler mer sammen.

 

Arne 48

Etter samlivsbrudd med en svært vanskelig situasjon der min ex helt har ”overtatt” barna, og alt bare så svart ut, innså jeg at jeg trengte hjelp til å ”finne meg sjæl” som det heter. Finne tilbake til hvem jeg var og hvem jeg ville være for barna mine, uten å bukke under for alle hinder som ble lagt i veien. Fant frem til Pinocchioklinikken etter anbefaling fra en venn, og fikk der hjelp gitt. Hadde aldri trodd at jeg skulle behøve det eller faktisk få noe ut av det, som ga mening. Samtalene jeg hadde med B ga meg et perspektiv på meg selv og en innsikt i min egen væremåte, – og hvordan jeg skulle takle kritikk uten å gå helt i kjelleren. Lærte at jeg ikke skulle slite med problemene alene, men snakke om det/de.

 

Torgeir 56

Slet med lav selvfølelse etter mange år i et samliv der min partner nok hadde/har en diagnose, som gjorde at jeg følte at alt bare var min feil og at jeg ikke strakk til på noe plan – bortsett fra når jeg gjorde som hun ville. I likhet med mange menn trodde jeg at jeg taklet alt og at jeg ikke trengte å prate om dette – ”det går seg til”-syndromet. Fikk i gave en times samtale, av en bekjent, som mente jeg trengte å komme meg ut av mørket. Trodde ikke særlig på dette, men møtte opp og ble ”hekta” – på å bli kjent med meg selv, og mine svakheter – og styrker. Ser nå mye mer av det som skjer og har tatt en beslutning……

 

Marie 44 år

Ved å være klient ved Pinocchioklinikken investerer jeg i min helse, både fysisk og psykisk. Kroppen vår trenger også vedlikehold. Vi har jo bilen vår på service. En behandling ved Pinocchioklinikken er et god pause i hverdagen, hvor jeg er i fokus 🙂 Terapeuten har god kunnskap om hvordan kroppen fungerer og hva årsaker til smerter kan være, og hvordan de kan behandles, både av meg selv og med behandling.